KATER MILKO

GEBOREN: JANUARI 2020

GECASTREERD : JA

VERBLIJFT IN: NEDERLAND Mooie witte Milko is gered van het harde straatleven ... nu nog een Forever Home in Nederland!
Toen we in Griekenland waren spotten we Milko bedelend voor eten in een drukke winkelstraat en hebben we hem zonder succes geprobeerd te vangen. Later is dit de rescuer wel gelukt en is hij onderzocht door een dierenarts. Hij heeft daarna zijn noodzakelijke vaccinaties gehad, gecastreerd en is liefdevol door de rescuer in Griekenland opgevangen.

Inmiddels is Milko in Nederland bij een foster in afwachting van adoptie. Hij is hier na een bedelend leven in Giekenland echt aan toe en wil zijn vele knuffels graag delen met zijn nieuwe huisgenoten. Milko is anderhalf jaar jong en heeft hele mooie blauwe ogen en een half lange vacht met een fluffy staart. Milko kan prima met andere katten opschieten en ook kinderen zijn geen bezwaar. Ook goed om te weten: Mlko is getest en is niet doof (bij witte katten komt dit vaker voor).

Voor alle AFC-katten geldt dat ze alleen naar buiten mogen in een catproof afgeschermde tuin of balkon voor hun eigen veiligheid. Voorafgaand aan de adoptie vindt een digitaal huisbezoek plaats en wij werken met een contract. Interesse of meer informatie, vul het adoptieformulier in, daarna nemen wij telefonisch contact op.

adoptieformulier