LENTEVEILING 2022 START 26 MAART, DOE MEE EN HELP ONZE GRIEKSE KATTEN.

vluchtbegeleider gezocht

Gaat u naar Griekenland op vakantie of voor uw werk en wilt u een goede daad verrichten? Wordt dan vluchtbegeleider voor Agapi Flying Cats. Dit kost u weinig moeite en u helpt ons enorm!

De katten die wij bemiddelen komen allemaal uit Griekenland. Als wij een adoptant hebben, is het belangrijk dat we zo snel mogelijk de kat uit Griekenland laten komen. De fosters in Griekenland zitten overvol met al geadopteerde katten. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar mensen die op hun terugvlucht vanuit Griekenland (vooral Athene en Thessaloníki) naar Nederland/België/Duitsland één of meerdere katten voor ons mee kunnen nemen. De kat wordt door ons bijgeschreven op de boeking en kan dan in de cabine of in een speciaal deel van het vrachtruim worden vervoerd.

Onze foster in Griekenland brengt de kat naar de luchthaven op de dag dat u vertrekt en zorgt samen met u voor het inchecken. De kosten hiervoor worden natuurlijk betaald door onze organisatie/stichting. Als u aankomt op de luchthaven staat er één van onze medewerkers klaar om u te verwelkomen als de Held van de Dag en nemen de kat(ten) van u over.