vluchtbegeleider gezocht

Gaat u naar Griekenland op vakantie of voor uw werk en wilt u een goede daad verrichten? Wordt dan vluchtbegeleider voor Agapi Flying Cats. Dit kost u weinig moeite en u helpt ons enorm!

De katten die wij bemiddelen komen allemaal uit Griekenland. Als wij een adoptant hebben, is het belangrijk dat we zo snel mogelijk de kat uit Griekenland laten komen. De fosters in Griekenland zitten overvol met al geadopteerde katten. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar mensen die op hun terugvlucht vanuit Griekenland (vooral Athene en Thessaloníki) naar Nederland/België/Duitsland één of meerdere katten voor ons mee kunnen nemen. De kat wordt door ons bijgeschreven op de boeking en kan dan in de cabine of in een speciaal deel van het vrachtruim worden vervoerd.

Onze foster in Griekenland brengt de kat naar de luchthaven op de dag dat u vertrekt en zorgt samen met u voor het inchecken. De kosten hiervoor worden natuurlijk betaald door onze organisatie/stichting. Als u aankomt op de luchthaven staat er één van onze medewerkers klaar om u te verwelkomen als de Held van de Dag en nemen de kat(ten) van u over.

Verhaal van een vluchtbegeleider

Hoi, ik ben Claudia en reis graag, het allerliefste naar Griekenland. Als ik dan toch vlieg vindt ik het een kleine moeite om geadopteerde katten & honden mee te nemen naar hun nieuwe baasjes. Je checkt in met iemand van de organisatie en geland in Nederland haal je de katten op en geef je ze achter de deuren af aan de nieuwe baasjes. Ik doe dit al jaren en met liefde. Het is mooi als je door de deuren komt en de katjes mag afgeven aan de blije vol verwachting nieuwe baasjes! Hierdoor heb ik ook Talita leren kennen, ze heeft me zelfs met de auto 🚗 naar de trein gebracht vanaf het vliegveld nadat ze de kat van mij had overgenomen. Dus aarzel niet om het voor haar nieuwe organisatie AFC te doen.

Lees meer »