De katten die wij op onze website plaatsen, zijn allemaal straatkatten die door onze fosters in Athene en Thessaloniki van straat worden gehaald en opgenomen worden in hun huis. Er zijn helaas veel straatkatten in Griekenland en onze fosters doen wat ze kunnen. De katten krijgen dan eindelijk de liefde en warmte die ze gemist hebben. Om deze katten een huisje voor altijd te geven, komt AFC in actie. Wij proberen voor de katten een liefdevol huisje te vinden in Nederland of België. 

Op de volgende pagina's staan de katten die op dit moment ter adoptie staan:

kittens

katten + 1 jaar

 

Een voorwaarde van AFC is dat de katten alleen buiten mogen komen in een afgeschermde tuin of balkon, waar de katten niet uit kunnen ontsnappen. De katten hebben al genoeg meegemaakt in hun leven en zijn toe aan een veilig leven in huis en beschermde tuin of balkon. Voor het afzetten van een tuin of balkon,  geven we graag tips. Er zijn ook meerdere facebook groepen, die hieraan gewijd zijn. 

 

Kittens worden in principe niet alleen geplaatst, voor hun ontwikkeling is het goed dat ze een sociaal speelmaatje hebben. Voor volwassen katten is dit zeer afhankelijk van de kat, bij iedere kat wordt aangegeven of ze alleen moeten, of dat ze andere speelmaatjes niet erg vinden. Door onze fosters wordt bij de ontwikkeling van de kat goed gekeken, wat de behoefte van de kat is.