Het team van Agapi Flying Cats is nog op zoek naar vrijwilligers die onze non-profit organisatie willen versterken. Ben je gek op katten en wil je je inzetten om het leven van de Griekse straatkatten te verbeteren, dan zijn we op zoek naar jou. Op dit moment hebben we onderstaande functies openstaan, maar je mag je altijd melden via het Contactformulier

 

Aankomstbegeleider

Wanneer onze geadopteerde katten op de luchthaven aankomen, moet er altijd een teamlid van AFC aanwezig. Het teamlid neemt de kat aan van de vluchtbegeleider en draagt de katten met hun paspoort over aan de adoptanten. De meeste van onze vluchten komen aan op Schiphol of Eindhoven, maar af en toe maken we gebruik van Düsseldorf of Brussel.

 

Gastrijder

Mochten de adoptanten niet aanwezig kunnen zijn, of niet in bezit van eigen vervoer, kan de kat door ons naar de adoptant worden gebracht. Van de gastrijders wordt het volgende gevraagd:

- in bezit van rijbewijs B en auto

- punctueel en accuraat

- goede sociale vaardigheden

- ervaring met katten

- de benzinekosten worden vergoed.

 

Nazorgbegeleider

Als de katten zijn aangekomen in hun nieuwe huisjes, begeleiden we de nieuwe adoptanten, indien gewenst. Tijdens de nazorgperiode ondersteunen we bij diverse vragen over de kat. Tijdens deze periode krijg je vaak een band met de adoptanten en hoor je de verhalen over de kat. Het contact loopt meestal via telefoon, whatsapp of per mail. Ben je enthousiast geworden en heb je ervaring met en kennis van katten, meld je aan.

 
Wil je ons team versterken, stuur ons een mail via Contactformulier