DONATIES

Onze non-profit organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers die katten een warm hart toedragen. Wij zijn volledig afhankelijk van donaties. Het bedrag wat wij ontvangen van de adoptanten is niet genoeg om alle kosten voor de katten te betalen. Het voer, kattengrit en extra dierenartskosten kunnen niet uit het adoptiebedrag worden betaald. Om de straatkatten te steriliseren zijn we ook volledig afhankelijk van donaties. 

 

Wil je Agapi Flying Cats financieel steunen, dan kan dat op de volgende manieren:

  • wordt Vriend van Agapi Flying Cats met een vaste maandelijkse bijdrage van minimaal € 5,00. Als Vriend informeren we je twee keer per jaar met een nieuwsbrief, waarin we laten zien wat we met de donaties doen. Wil je Vriend worden, meld je hier aan 
  • door een éénmalige bijdrage aan Agapi Flying Cats.
  • door sponsoring van neutralisatie-acties in Griekenland, kijk hiervoor op ons sterilisatieprogramma

U kunt uw donatie op bovenstaande rekeningnummer overmaken. ❤️

Lieve mensen,

Ik wil jullie geen schuldgevoel geven, maar wil iedereen laten weten, dat ik wacht op jullie. Toen je op zoek was naar een harige vriend, wou ik dat je niet besloten had om een ras kitten te kopen, maar was gaan zoeken naar mij. Het is niet jouw schuld, je wist niet dat ik geen warm en veilig huisje had. 

Als kitten was ik ongewenst en ben samen met mijn broers en zusjes in een container gedumpt. Als enige heb ik het overleefd, maar het leven op straat is erg zwaar. Ik ben moe en heb altijd honger. Op straat wordt ik nooit met rust gelaten, mensen jagen me weg, soms slaan ze mij. Dat snap ik niet, ben gek op mensen en ben alleen op zoek naar eten. Iedere nacht droom ik van een warm en veilig huisje. Ben bang dat ik niet oud wordt, ik wordt steeds zwakker en voel me zo alleen.

Alsjeblieft, stuur iemand die mij helpt en van mij wil houden. Een eigen  bedje en eten. Ik ben zo moe en wil niet meer vechten. 

 

Verhaal van een straatkat.