IN APRIL START ONZE 3e LENTEVEILING

POES MARTA

GEBOREN OP: JULI 2022

GESTERILISEERD: JA

VERBLIJFPLAATS: APELDOORN


Het leven was mij eerst niet goed gezind. Opeens was ik ergens op straat en moest ik mezelf zien te redden. Maar de wereld was best eng, zeker als je zo klein bent. Uiteindelijk heb ik mij verstopt onder een auto samen met een andere kitten. Gelukkig werd ons gemauw opgemerkt en mochten we mee naar een huis. Deze lieve mevrouw mochten we blijven we wonen, tot we groot waren.

Nu ben ik groter en woon ik inmiddels bij een gastgezin in Apeldoorn. Nu zeggen ze dat ik een een schildpadje ben (ik ben toch een poes) en helaas heeft het straatleven wat sporen achtergelaten. Mijn rechteroog was niet meer te redden en links zie ik nog 10%.

Maar ondanks dat ben ik een vrolijke meid, gek op knuffelen, speels en sociaal. Belangrijk is wel dat je niet vaak je meubels gaat verplaatsen en het liefst woon in ergens waar geen trappen zijn.

Ik ben gesteriliseerd, ingeënt, gechipt, ontwormd/ontvlooid, negatief getest op kattenleukemie en kattenaids en heb mijn eigen paspoort.

Voor alle AFC-katten geldt dat ze voor hun eigen veiligheid alleen naar buiten mogen in een catproof/afgeschermde tuin of balkon. 

adoptieformulier