WORDT LID VAN ONZE LENTEVEILING

KATER ARCHIE

GEBOREN IN: 2019

GECASTREERD: JA

VERBLIJFT IN: NEDERLAND 


Archie is een lieve wit-rode “je-weet-wel” kater geboren in 2019 en is nu een paar weken in Nederland bij zijn tijdelijke huisje van zijn foster. Archie is een echte knuffelaar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen. In Griekenland werd hij door een rescuer gevonden nadat hij uit een auto was gegooid. Hierdoor kijkt hij eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar geef hem eens ongelijk.
Archie is een rustige kat en naar andere katten toe geeft hij aan dat hij zeker vriendjes wil worden. Als je de veiligheid en rust kan bieden dan is Archie een perfecte match! Kijk een naar de foto’s. Is het geen schatje?

Voor alle AFC-katten geldt dat ze alleen naar buiten mogen in een catproof afgeschermde tuin of balkon voor hun eigen veiligheid. Voorafgaand aan de adoptie vindt een digitaal huisbezoek plaats en wij werken met een contract. Interesse of meer informatie, vul het adoptieformulier in, daarna nemen wij telefonisch contact op.

https://www.agapiflyingcats.nl/adoptieformulier

Zoals voor alle AFC-katten geldt, mag Archie alleen naar buiten als de tuin of het balkon is afgeschermd voor haar veiligheid.

adoptieformulier