TALITA - VOORZITTER


Na vele jaren als vrijwilliger te hebben gewerkt voor zowel honden- als kattenorganisaties vond ik het echt tijd om een eigen organisatie te starten samen met een aantal vrijwilligers en fosters in Griekenland waar ik een vertrouwensband mee heb opgebouwd. Deze vertrouwensband is volgens mij één van de belangrijkste voorwaarden om een organisatie tot een succes te maken. Samen met Antoinette, een aantal fosters in Griekenland en overige vrijwilligers van AFC hebben we nu dit team!
Een andere belangrijke voorwaarde is openheid. Openheid over de rol en verantwoordelijkheden van de vrijwilligersorganisatie, over realistische verwachtingen van adoptanten/personeel en openheid over de financiën. Omdat ik deze openheid wel eens heb gemist bij andere organisaties vind ik dit zo belangrijk.
Het persoonlijke contact met adoptanten, fosters en de andere vrijwilligers vind ik erg waardevol en leuk. Ook ik ben besmet door het Griekse katten- en hondenvirus. Naast onze lieve honden Kyra van Lesbos en Bobby van Athene, heb ik ook 3 katten uit Griekenland (Muis, Rommeltje en Snow). Samen met nog twee hele gewone Nederlandse/Belgische katten (3-Poot en Storm) en af en toe een logé of fosterkat is ons huis altijd aardig gevuld met dierenliefde.