ANTOINETTE - SECRETARIS

Leuk dat jullie een kijkje nemen op de website van Agapi Flying Cats. De functie van secretaris is mij op het lijf geschreven,ik ben gek op organiseren en plannen, iets wat ik ook nodig heb in mijn betaalde werk. Waarom wil ik mij inzetten voor Griekse katten?ik ben al mijn hele leven gek op dieren en katten in het bijzonder, besmet door mijn moeder. Altijd hebben we thuis katten gehad met een rugzakje (vaak zwervers) en nam ik alle zieke en gewonde dieren mee naar huis, om ze weer op te laten knappen. Sinds ik op vakantie ga naar de zuidelijke landen ben ik mij bewust van het dierenleed wat zich daar afspeelt en dit

laat mij niet los. Daarom ben ik mij gaan inzetten om  katten te helpen, zelf hebben ze geen stem. Nadat ik eerste als vrijwilliger bij een organisatie heb gewerkt, ben ik nu toe aan de volgende stap. Waarom een nieuwe organisatie?  Ik heb gemerkt  dat  transparantie en je belangeloos inzetten kwalificaties zijn die erg belangrijk zijn voor mij. Samen met Talita (en hopelijk nog meer vrijwilligers) hopen wij ervoor te zorgen het leven van Griekse straatkatten mogen te verbeteren. De energie en voldoening die je hierdoor krijgt, is voor mij de mooiste beloning. 

Hieronder foto’s van mijn Griekse kat uit Rhodos. Raya is geboren in 2016 en als fleskitten grootgebracht. Ze is een grote knuffel en het liefst bij ons.